Lütfen tarayıcınızın javascript'ini etkinleştirin.

Başbakanımız Sayın Tayyip Erdoğan, 1.Etap Yıkım Töreni İçin Keym Sarıgöl Saha Ofisinde

Başbakanımız Sayın Tayyip Erdoğan,  1.Etap Yıkım Töreni İçin Keym Sarıgöl Saha Ofisinde

Başbakanımız, Sayın Tayyip Erdoğan katılımıyla, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Türkiye’nin en büyük yıkım töreni Sarıgöl Saha Ofisi’nde yapılan tören ile farklı illerde bulunan diğer çalışma alanlarına da 3G ile bağlanılarak toplu yıkım gerçekleştirildi.
Sayın Başbakanımız Tayyip Erdoğan, Sarıgöl, Yenidoğan, Bağlarbaşı ve Yıldıztabya Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projeleri’nden sorumlu KEYM’in, Sarıgöl Saha Ofisi çalışanları tarafından vatandaşlar ile anlaşılıp, yıkıma hazır hale getirilen ve yaklaşık 40.000 m2 lik alanı kapsayan 1.Etap Yıkım Töreni için oluşturulan protokolde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile birlikte yer aldı.

Başbakanımız Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ile birlikte Gaziosmanpaşa dönüşüm alanları kapsamındaki Sarıgöl Mahallesi'nde saha incelemesinde bulunarak Sarıgöl 1.Etap Proje Alanı’nın, proje başlangıcının 5. ayında yıkım töreni gerçekleşti.

Kentsel dönüşüm çalışmaları ile sadece Sarıgöl 1. Etapta bugüne kadar 435 hanenin tahliyesi gerçekleştirildi. Vatandaşlardan gelen destekle birlikte aralıksız devam eden tahliye işlemleri doğrultusunda, Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1.Etabında bulunan 300 adet binanın yıkımı tamamlandı.

Galeri